WBiNŚ

Publiczna obrona rozprawy doktorskiej mgr inż. Daniela Tokarskiego

22-06-2020
Grafika, popiersie postaci w birecie

Przewodnicząca
Rady Dyscypliny Inżynieria Lądowa i Transport
Politechniki Białostockiej
zawiadamia
że w dniu 03.07.2020 r. o godz. 1230  w auli A

przy ul. Wiejskiej 45E Politechniki Białostockiej w Białymstoku,
odbędzie się publiczna obrona rozprawy doktorskiej

mgr inż. Daniela Tokarskiego

na temat:

„Wpływ warstwy uzupełniającej z dodatkiem biowęgla na właściwości cieplne i zagrożenia mykologiczne przegród w budynkach zabytkowych”

 

Promotorem rozprawy doktorskiej są:

dr hab. inż. Irena Ickiewicz prof. Politechniki Białostockiej

dr hab. n. o zdr. Wioletta Żukiewicz-Sobczak prof. Państwowej Szkoły Wyższej w Białej Podlaskiej

Recenzentami rozprawy doktorskiej są:

dr hab. inż. Maria Wesołowska, profesor Uniwersytetu Techniczno- Przyrodniczego w Bydgoszczy

dr hab. inż. Robert Wójcik, profesor Uniwersytetu Warmińsko Mazurskiego w Olsztynie

Z pracą doktorską oraz opiniami recenzentów można zapoznać się w Bibliotece Politechniki Białostockiej przy ul. Zwierzynieckiej 16 w Białymstoku oraz w sekretariacie na Wydziale Budownictwa i Nauk o Środowisku przy ul. Wiejskiej 45 E.
 Praca doktorska oraz streszczenie i recenzje zamieszczone są na stronie internetowej Wydziału Budownictwa i Nauk o Środowisku Politechniki Białostockiej pod adresem: http: //wb.pb.edu.pl oraz w Biuletynie Informacji Publicznej na stronie Politechniki Białostockiej pod adresem: https://bip.pb.edu.pl/

               


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.