WBiNŚ

Zostań magistrem PB! Spotkania online 29 stycznia 2025

21-01-2025
Zaplanuj z nami swoją przyszłość! Weź udział w spotkaniach online i przekonaj się, że studia magisterskie w Politechnice Białostockiej to świetna inwestycja w siebie. Zostań magistrem PB i otwórz drogę do awansu zawodowego oraz zdobycia uprawnień, które zaprocentują w przyszłości. Postaw na specjalistyczną wiedzę!
 

29 stycznia (środa) dołącz do spotkania online i posłuchaj o atutach studiów magisterskich. Opowiedzą o nich studenci i dziekani, a oferty pracy przedstawią doradcy zawodowi.

  • Dowiesz się, jak wziąć udział w rekrutacji na semestr letni 2024/2025
  • Jakie kierunki i specjalności możesz wybrać
  • Jakie kierunki pokrewne pozwolą Ci zostać absolwentem studiów magisterskich w Politechnice Białostockiej
  • Jakie perspektywy zawodowe otwierają przed Tobą konkretne specjalności

Dlaczego warto z nami być?

Nasze spotkania online „Zostań magistrem PB” to sam konkret!

W czasie 30 minut zaprezentujemy kierunki i specjalności, na które trwa nabór, atuty programu kształcenia i możliwości transferu pomiędzy kierunkami.

Uczestnicy:

  • przedstawiciele władz wydziałów
  • studenci studiów magisterskich
  • doradca zawodowy Biura Karier i Współpracy z Absolwentami PB
  • pracownicy Centrum Spraw Studenckich, Dydaktyki i Rekrutacji

W czasie spotkania będzie możliwość zadawania pytań.

29 stycznia (środa) wejdź na oficjalny kanał YouTube Politechniki Białostockiej i weź udział w spotkaniach online „Zostań magistrem PB!”


× W ramach naszego serwisu www stosujemy pliki cookies zapisywane na urządzeniu użytkownika w celu dostosowania zachowania serwisu do indywidualnych preferencji użytkownika oraz w celach statystycznych.
Użytkownik ma możliwość samodzielnej zmiany ustawień dotyczących cookies w swojej przeglądarce internetowej.
Więcej informacji można znaleźć w Polityce Prywatności
Korzystając ze strony wyrażają Państwo zgodę na używanie plików cookies, zgodnie z ustawieniami przeglądarki.
Akceptuję Politykę prywatności i wykorzystania plików cookies w serwisie.